torsdag 16 februari 2012

Hanna for president!

Hanna Widerstedt är ju helt briljant och fantastisk! 

Vi på Tweetards bockar, bugar, niger så det svider.. TACK och åter TACK!

/D. Svider

torsdag 9 februari 2012

En moders sorg

Henrik Pontèn...

Mannen, myten, neofascisten...

Henrik - förhoppnings kopieringsskyddad
Är din mamma stolt Henrik? Eller har hon bytt efternamn och flyttat till okänd ort?

För er som inte vet är Henrik mannen bakom Antipiratbyrån - en organisation driven av rättshaverister, mobbare, folk utan vänner och utan respekt för mänskliga rättigheter.

Henrik är en sån där kille man tyckte illa om redan i småskolan. ni vet, den där småfete djäveln, med finnar redan vid fem års ålder, som snodde folks lego, bajsade utanför toaletten och gärna skyllde på någon annan, och som sköt katter med luftgevär.

Henrik är en obehaglig jävla typ helt enkelt. En medelålders man med en treårings intellekt och kommunikationsförmåga.

Henrik startade sin bana redan på åttiotalet, förmodligen för att man på Radiotjänst tyckte att han var för aggressiv och för att kunderna kände sig hotade.

Henrik har nämligen mycket gemensamt med kriminella ligor, såsom HA.

Henrik tycker att allt är fel. ALLT. På åttiotalet talade Henrik om att videobandspelare skulle döda nöjesindustin. På 90-talet sa Henril att brännbara CD-skivor skulle döda nöjesindustrin. På 2000-talet sa henrik att fildelning skulle döda nöjesindustrin. Nöjesindustrin har nu haft tretttio år på sig att dö, i enlighet med profet Ponténs syner. Man får väl säga att det är en utdragen dödsprocess....

Men Henrik ger sig inte. Likt Jehovas Vittnen skjuter han bara upp datumet för undergången, och trots en aldrig så blomstrande nöjesindustri, fortsätter han att hävda fildelningens faror.

Fakta biter nämligen inte på Henrik. Henrik är nämligen dum i huvudet! Tappad bakom en vagn. Efterbliven. Sinnesslö!

Alla rapporter av oberoende forskare har nämligen kommit fram till en sak - att fildelningen har GYNNAT nöjesindustrin. Men det vill inte Henrik höra talas om. Hur skulle han då kunna fortsätta att trakassera vanligt folk med illegala razzior och hot? Henrik är nämligen perverst förtjust i sitt arbete som piratjägare.

Perverst, är rätt ord! Mannen är vidrig i sin hela framtoning.

Är din mamma stolt över dig, Henrik?
Är du stolt, Henrik?
Du borde skämmas... Mänskligheten skäms å dina vägnar. Har evolutionen inte lyckats sålla bort såna som dig än? Då är vi troligen dömda som art.

Är din mamma stolt?

/Mr Dibb

Goda grannar, jo tjena!

Jag har en granne... En smådum, naivt fördomsfull. Han  är fördomsfull utan att ens fatta att han är det. Han tror, på fullaste allvar och utan aggression att homosexualitet beror på något "trist har hänt i barndomen"....  Helt utan ilska... bara lite medkännande sådär.

Men man ska inte begära för mycket av karln... Han har helt enkelt ett ganska fattigt liv, med fattiga intressen. Men framförallt fattig musiksmak. Nej.. inte fattig. Obefintlig. Karln lyssnar inte på musik. Han lyssnar på Rix FM. Endast. Bara. Närsomhelst på dygnet han är hemma, lyssnar han på Rix FM. Han köper inga egna skivor med musik, har ingen särskild artist han lyssnar extra på. tror fan inte människan kan stava till Bach en gång.

Rix Fm är INTE musik! Rix FM är bröööööl..... Bröl byggt på två ackord.... fem minuter långa. Och med texter som får Justin Bieber att framstå som rena Dostojevski.

Hos Rix FM spelas nämligen alla som varken vill eller kan komponera musik, men som livnär sig på musikaliskt undernärda själar, som går igång på vad som helst bara det låter lite.

För i helvete karl! Till och med Cro Magnon-människorna hade refuserat denna dynga! Varför kan du inte vidga dina vyer!? Lyssna på P1. P2. Fan, till och med lokalradion har bättre urval, och det bestäms av överåriga plyschtanter vars kulturella horisont sträcker sig till Liza Marklund. Rix FM är för musiken vad Liza Marklund är för litteraturen.

Men jag tror fan inte ens min granne läser Marklund. Inte ens Expressen faktiskt.

Dessutom använder han Windows Vista!

Sa jag att han lyssnar på Rix FM?

Jävla kulturella slamdykare!!!!

/Mr Dibb