tisdag 26 april 2011

Favvobloggare jag inte följer

Det finns gott om självgoda bloggare där ute. Folk som på fullaste allvar tror att deras åsikter är av något som helst värde för resten av världen.

FAIL!

En av dessa heter @mir. Nej, inte att förväxla med rymdstationen Mir, även om det vid den första visuella anblicken är lätt att ta miste. Men skillnaden är ju att rymdstationen Mir är upplyst. Det kan tyvärr inte sägas om dess (nästan) namne.

@mir tror nämligen att han är en förebild. Må så vara. Men världen, som den ser ut idag är i behov av positiva förebilder.
Och jag kan inte påstå att en katastrofalt illa stylad köttbulle, uppfyller kraven jag ställer på positiva förebilder för unga människor.

Att vara överviktig, fjollig och med en totalt fristående självbild kan knappast vara något som jag vill modellera framtida generationer på.
@mir är dessutom en sån jobbig liten jävel, som anser att han är "Sveriges störste bloggare" och därför automatiskt ska inbjudas, nomineras och vinna samtliga tävlingar som arrangeras i bloggsverige. Nu är det lyckligtvis bara en, och den arrangeras lämpligt nog av VeckoRevyn.

Stor, ja, men det kan åtgärdas med mer motion och mindre fet mat. Bloggare, nej! Not in a million years!!

Banta, tjockis! Och det gäller det feta ego också!

/Mr Dibb

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar