tisdag 26 april 2011

Rätt upp i din eter!!!

Det finns en radiokanal som heter Bandit.
Det är förvisso en hyfsat sjyst kanal, men dessvärre finns det minst två programledare som bör få sig en regelriktig snyting. Dom är kanske inga dåliga programledare, rent sakligt, men dom har för helvete ingen mikrofonteknik och det känns som en rätt viktig beståndsdel i sitt utförande om man jobbar som DJ på en radiokanal.

Jo*as heter dönick #1 och hans meningar är fantastiska i den mån att volymspaken är fruktansvärt rörlig. Han börjar i normal samtalston och sjunker i volym när han närmar sig mitten av meningen fram till slutet då volymspaken åker upp i taket så det blir ett enormt överslag. Mannen bör klassas som en trafikfara under kategorin "skrämseltaktik"

Nästa apskaft kallar sig $heriffen och han har kontroll över sin volym men envisas med att förställa klangen så han låter som en brat! Det kan han väl få göra, men att hans chef inte märkt av detta än kan bero på att hans air-time är mellan 12 på natten och 6 på morgonen. Dessutom anser jag att det är fel överklassdialekt att ha på en kanal som spelar hårdrock och antagligen mest lyssnas på av Nikki Sixx-kopior och feta knuttar!

Kort inlägg idag och inte så värst förbannad är jag heller, men kan ni klandra mig klockan kvart i 1 på natten när jag mest är hungrig och trött.

Godnatt från Sourpuss!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar